Sivut

perjantai 7. lokakuuta 2011

voiko vitutukseen kuolla?

Kyl joo. Oon turhamainen. Mut saa mua vituttaa kun auto on särki. Joudun menee julkisilla töihin!! Menee noin 45 minuuttia mennä kotoa töihin, kun autolla hurauttaa matkan reiluun kymmeneen minuuttiin. Ei siinä autossa kovasti oo vikaa, joku jarrusatula on rikki, mut ei oo ketään kuka sen vaihtas. Ja se maksaa rahaa. 

Tää kuukaus on aikalailla kädestä-suuhun kuukausi. Teen normaalisti koulun ohella 75% vakanssia ja oon tottunut, että palkasta jää humputteluun rahaa. VAAN nyt tuli palkka harjoitteluajalta, joka onkin vaan 50% mun peruspalkasta - en kuitenkaan nyt pysty tekemään töitä enempää kuin viikonloput, arkisin olen kuitenkin siellä harjoittelussa. Tiesinhän taas, että tulee tiukempi kuu, mut pitikö autonkin nyt hajota? Onneks on laskut jne jne maksettu ja hamstrattu kisuille hiekkaa ja ruokaa muutaman kuukauden tarpeeseen. Ens viikolla taas helpottaa, harjoittelu loppuu vihdoin 7 viikon jälkeen. Tykkään kovasti tosta lasten osastosta, mut on vaan rankkaa käydä omassa duunissa ja siellä. Seuraava vapaapäivä on 17.10, jota seuraa taas fyysinen koulun alku. Koulu alkaa lepposasti tehohoidon opinnoilla ja kanyloinnin opettelulla.

Tänään kävin kuitenkin heti aamuvuoron jälkeen uimassa, en muistanutkaan, miten kämänen se Töölön urheiluhallin uimamesta on :D :D Jotain vesijumppaakin vielä ruvettiin siellä ahtailla altailla vetämään, vaikka siellä oltiin muutenkin kuin sillit suolassa. Yleensä käynki Myyrmäen uimahallilla, joka on kivan tilava ja rauhallinen. Siellä on kans sellanen terapia-allas <3 Pohdiskelin tänään, että hyödynkö uimalipun hinnassa enemmän kaupungin henkilöstökortilla vai opiskelijastatuksella ja huomasin opiskelijastatuksella säästäväni 40 senttiä ! Wuhuu! Sain tilattua vihdoin, kahden opiskeluvuoden jälkeen opiskelijakortinkin. Tilasin sen maanantaina ja tänään sain viestin, että se on haettavissa koululta! Saapahan opiskelijahintasen junalipun, kun kulkee Helsinki-Uimaharju väliä vanhempia, broidia ja systerin perhettä moikkaamaan. Saapa nähdä, josko suuntaan sinne hermolomalle heti kun harjoittelu on ohi... :>

Ja mistä vitusta tuo sadekin tuli? Häh??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3