Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Cats & Scuba diving

Valmistuminen häämöttää mulla ja Henulla, kauheen vaikeaa keksiä, mitä ostaa toiselle valmistujaislahjaksi. Jotain, mikä ei ole turhaa paskaa ja jotain, josta jäis muisto valmistumisesta. Oli mulla idea, mut se meni puihin ja yks pikkujuttu on hankittukin.. Jos ei muuta, niin meillä odotetaan kissavauvoja syntyväksi 1,5 vko päästä! Rölli on jo isoksi levinnyt, saapahan nähdä, montako perkelettä sieltä tulee... Palaan taas kissanäyttelyiden maailmaan huhtikuussa, Rurokin näyttelyyn PetExpon yhteydessä :)
Rölli, kolme viikkoa jäljellä..

Siskokset, Rassi ja Rulla

Hulda köllöttelee

Hekla, lähtee näyttelyyn huhtikuussa :) 
..I finally did it! Ilmottauduin PADI Open water diver - kurssille! Egyptin reissusta jäi hinku päästä veden alle ja sain kipinää matkamessuilta, jossa sai kokeilla snorklausta. Tänään kävästiin sitten VeneBåt 2013 messuilla ja tartuin Aquaworldin messutarjoukseen - kurssi 325€. Kurssi alkaa maaliskuun alussa. Can't wait!

PADI Open Water Diver-sukeltajalisenssi oikeuttaa:
  • Sukeltamaan sukellusparin kanssa itsenäisesti, soveltaen tällä kurssilla oppimiaan tietoja ja taitoja, sukeltaen oppimansa sekä kokemuksensa turvallisissa rajoissa.
  • Sukellusvälineiden hankitaan, ilmasäiliöiden täyttämisen ja sukellusretkille osallistumiseen kaikkialla maailmassa.
  • Suunnitella, toteuttaa ja kirjata suoranousu avovesisukelluksia vaadittavin varustein sukellusparin seurassa olosuhteissa, joihin heillä on vaadittava kokemus ja koulutus.
  • Sukeltamaan syvimmillään 18m syvyyteen
Kokeilua matkamessuilla. OUTO tunne hengitellä veden alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3