Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Masta Boulda!

Käytiin eilen kokeilemassa Salmisaaressa kiipeilyareenalla seinäkiipeilya ja boulderointia kaveripariskunnan kanssa. Alkuun pelotti ihan vietävästi ne itsevarmistavat valjaat ja silloin, kun oli vielä voimaa ei ollut uskallusta - kun tuli uskallus niin voimat oli loppu. Kokeilu maksoi 20€, aikaa ei ollut rajattu ja vuokravaljaat ja -kengät kuului hintaan. Hintaan kuului myös boulderointikokeilu, jota tosin henkilökunta ei kuitenkaan suositellut kokeilemaan (?). Kokeiltiin silti, ens kerralla mennään ihan boulderointikeskukseen sitten :) Nyt seuraavana päivänä kiipeilystä haaruksissa on vähän arkuutta (valjaat) ja käsissä tuntuu, että on tullut jotain tehtyä. Illalla sitten otettiin rennosti, grillattiin ja juotiin pelaamisen lomassa muutamat huurteiset. Meinattiin mennä Güntherin keikalle loppuillasta, mutta sinne oli ihan mieletön jono. Päädytiin sitten tuttuun ja turvalliseen Helsinki Undergroundiin. Se on mukava lounge-tyylinen juottola, jossa on kiva sisustus ja kohtuu hinnat. Suosittelen!

"iik"
Henu oli kun hämähäkki ja onnistui kiipeemään kaikki seinät ylös asti, mitä kokeili
Uutta perunaa, erilaisia makkaroita, possupihviä, halloumia, homejuustoherkkusieniä, avokado-valkosipulivihersalaatti jne
Kohta onkin loma. Koitin houkutella Henua, että samalla kun käydään Frankfurtissa niin kävästäis terveyskylpylä Taunus Thermessä.Onhan mulla vielä aikaa keskustella asiasta.. Puhuttiin myös, että Frankfurtin eläintarhassa vois olla mielenkiintoinen käydä. Ah, kevät onkin siellä jo pitkällä.. Joskin kävin itsekin narsissi - ja ruohonsiemen ostoksilla kuluvalla viikolla. Visioin meidän pihaakin uusiksi, ainakin marjapuskia tahdon lisää ja reilusti tilaa yrtti-istutuksille ja tomaateille. Ja mansikka-amppeleita. 

Omakasvatetut tomaatit viimekesältä

Minipaprikoita saatiin puskasta koko kesä :) (oli muuten hyviä grillattuna)

Oman pihan kukkasia
Huomenna haetaan Ruttukin vihdoin kotiin. Se lähti viime kesänä pentujensa kanssa samaan aikaan uudestaan miehelään. Aikaa on sen verran reilusti kulunut, että se alkaakin olla odotettu kotiin. Kuulemma se on kaksi kertaa isompi kuin lähtiessään ja rakastaa kaikkia kolme kertaa enemmän.. Mukaan "saattaa" tulla kissanpentukin, who knows... ;) Äitikin tulee kylään pariksi päiväksi ja tukkakin pitää käydä kaverilla laitattamassa. Ja käydä töissä. Ja olla pari päivää sairaanhoitajapäivillä kouluttautumassa. Kiireinen viikko kaikkiaan edessä!

Ruttu viime kesänä ensimmäistä pentuetta imettämässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3