Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

All work and no play makes Jack a dull boy.

Alkaa olla olo pikku hiljaa aika naatti, kohta neljä viikkoa takana harjottelu + duuni rupeamaa, eli ei vapaapäivää kuukauteen <3 Mut mitäpä marisemaan, kaks viikkoa niin loppuu harjottelu ja viimeinen rutistus, niin on  koulukin jo kokonaan ohi. Tykkään edelleen ihan kamalasti olla tuolla kirurgisella ja instrumentoida kirurgia, tykkään jopa melkein enemmän kuin lastensairaanhoidosta! :) Mulla on ihan huippuohjaajat ja kirurgeilla on superhermot. Pisti vähän nakertamaan, kun olin tilannut uuden verokortin ajoissa, mut ehdin hukata sen ennen kun sain toimitettua.. Normaalisti 39% veroennakko olis saanut mut hyperventiloimaan, mutta harjotteluajan palkassa se ei tee isoa eroa. Tuleehan se ens vuonna takas.. Tuli tilattua uus verokorttikin, veroprosentti 25 <3.Opiskelijat tienaa nii helkkarin hyvin nykyää!



Pentuja lähti viime viikolla kolme. Kaks jäi vielä pyörimään ja nekin lähtee tällä viikolla uusiin koteihin. Toinen lähtee Chicagoon asti. Ei oo osannut edes olla haikee olo noiden takia, kun on pinna ollut kireellä viime aikoina. Viime postauksessa kerroinkin, miten hurmaavia ne on osannut olla.. Ruttukin tuli riiuureissulta kotiin. Se kiimaa ja roikkuu jatkuvasti olkapäällä. 

Pistettiin meidän olkkari uusiksi. Heivattiin kissojen raatelema, 1 ½v vanha sohva hiivattiin ja ostettiin musta nahkasohva ja kaks Ikean Poäng tuolia. Mattokin vaihtui VM-Carpetin villapompulamattoon. Elukka/Vierashuoneesta lähti kamala vuodesohvarotisko veke niin etitään pikkuhiljaa jotain sievää sinne tilalle. Veikko-Varaani kuoli pari päivää sitten, niin siltä jäi toinen terraario tyhjäks kaks tasoisesta terraariovirityksestä, niin siirrän viljakäärmeet sinne sitten. Siivousvimma muutenkin, ollaan hinkattu pari päivää Henun kanssa kämppää, syyssiivous.

R.I.P. Veikko 9v <3
Onneks viikonloppuna on sellaset työvuorot, että voi vähän ottaa kuppia R&M kanssa, nollata tilannetta. Mulle tuli kiinasta tilattu sähkötupakkakin eilen, aika hauska tuttavuus. Lopetin vesipiipun polttamisenkin joitain viikkoja sitten, mut ei oo tehnyt edes mieli sitä enään. Ens viikolla viikonloppu menee porukoilla Uimaharjussa, sisko menee naimisiin (vihdoin) sillon. 

Niksnaks sano oluttölkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3