Sivut

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

pari sanaa.. barffauksesta!

Ukko on himoinnut kesän kuluessa arkkupakastinta ja vihdoin sen sitten sai hankittua varastoon. Idea lähti metsän antimien pakastamisesta, riistan säilömisestä ja.. kissojen ruokinnasta. Tajuttiin, miten paljon meidän omat kissat (6kpl) + pennut (5kpl) emoineen syö ruokia. Ollaan ostettu ja annettu raakalihoja ennenkin, lähinnä sian- ja broilerin sydämiä + jauhelihaa, possunsuikaleita.. Kunnes löydettiin MUSCH. Karmein muisto raakalihasta on munuainen, jonka paistoin kissopille pannulla. Kämpässä haisi kun joku olis kiukaalle kussut!

Alotettiin kokeilu luonnollisesti tutuimmasta. MUSCH siansydämestä jauhettuna, joka maistui erilaisesta koostumuksesta huolimatta hyvin. Sika-nautajauheliha oli luonnollinen jatke.. se ei vaan ollut kissojen mieleen.. Ennenkuin sen paistoi. Lisäsin siihen kananmunan keltuaista vielä ja menihän se kaikille alas. Kanan kivipiiraa, jauhettua siipeä (siinä on muuten kalkkia samalla) ja kokonaisia sydämiä on aina saatavilla.

Meille tuli Levkoy, karvaton kissa, joka oli tullessaan sairaalloisen hoikassa kunnossa ja huonolla ruokahalulla. Se sai MUSCH lihaista rasvaa muun ruoan ohessa painoa nostamaan. Karvattomat kissat tarvitsevat muutenkin ylimääräistä energiaa pysyäkseen lämpimänä, joten tätä löytyy meiltä edelleen pakkasesta. Muuten talouden kissat ovat lyhytkarvaisia Cornish Rexejä, erilaisin ruokahaluin. Meillä ei ole kissat päässeet "lässähtämään" tämän käytöstä huolimatta. 

Raakalihan ohella meidän kissat syövät edelleen mm. Almo Naturen, Vom Feinsteinin sekä Cosman märkäruokia ja nappulana on aina tarjolla Porta 21 Sensitiveä. Olemme yhdistäneet siis raakalihan kissojen "teolliseen ruokavalioon" hyvin kokemuksin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3