Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Quality time

Alunperin kirjoitettu 23.2.2013

Sukelluskurssi alkoi ja takana on kaksi allassukellusta. Täytyy sanoa, että hengittäminen regulaattorilla on paljon helpompaa, kun etukäteen ajattelin. Tai siis, ylipäänsä hengittäminen veden alla. Ollaan harjoiteltu perustaitoja, kuten regulaattorin tyhjennystä, maskin tyhjennystä, fin pivotia, käsimerkkejä, paritarkastusta, viisi vaiheista laskeutumista, painotuksen tarkistusta, jättiaskelta, kontrolloitua hätänousua, väsyneen sukeltajan kuljetusta, puhaltavasta regulaattorista hengittämistä ja ilman jakamista octosta paikallaan ja uiden.Vaikeinta kaikista oli MASKIN TYHJENNYS, kunnes tajusin rautalangasta vääntämällä, kuinka se kuuluu tehdä ja sittenhän se onnistuikin hyvin.. Ostin uuden maskin, Mareksen X-visionin ja perusteellisen hammastahnahinkkauksen jälkeen se ei huurtunut. Saumoihin jäi häijysti hammastahnaa, joka tosin lähti kun irrotti suihkupään ja sitten suihkuletkulla kävi saumat läpi :) Ostin myöskin Sea Safety Scandinavialta Sub Gearin Apnea snorkkelin, joka on jämäkkä mutta sen voi laittaa kuitenkin taskuun kun sitä ei käytä.


Röllin lapset täyttää huomenna kolme viikkoa, meillä on mennyt kaikki hyvin. Rölli hoitaa, painot nousevat hyvin ja ne alkaa pikkuhiljaa liikkumaan pois pesästä. Muut kissat nauttii keväästä ja ettii kaikki auringon valaisemat paikat kämpästä.

Koko kööri, 2 viikkoa ikää

Eilen poliisisetä pysäytti kotimatkalla, etuvalot kun olivat palaneet Fordista. Poliisisetä näytti käsimerkillä että avaisin ikkunaan niin osottelin ikkunan jesariviritelmää tippuneesta ikkunasta ja avasin oven. Ensimmäinen kysymys oli et "onkstää katsastettu". Hävetti, nolotti ja sain hirveen naururymäkän. Sopersin vielä et "ai, mä kun luulin et siin toisessa on vaan joku kosketushäiriä, mut et MOLEMMAT??!" Puhallutti. Matka jatkui kuitenkiin kotiin hyväntuulisen poliisin huikatessa, et "Vaiha ne valot, katsastusta ootellessa.." Just näin. Onneks kaveri vaihtaa ne ens viikolla.

Enää viikko, niin oon virallisesti sairaanhoitaja. Jee! Mulla on pääsiäinen ja seuraava viikko sitten siitö lomaa, oon yhteensä 11 lomapäivää pois töistäja lomapäiviä kuluu 3. Vuorotyön iloja <3

Nyt lauantai-illan kunniaksi Shaman Spiritsin Chili-kermalikööriä ja appelsiiniskumppaa. Ja vähän Monopolya ;)


Shaman Spirits on yhdistänyt huolellisessa valmistusprosessissaan Pohjoisen raikkaan veden ja aidon chilin eksoottisen puraisun täyteläisen kermaiseksi likööriksi - tuloksena voimakas makuelämys vailla vertaansa. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3