Sivut

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Grillmeister!


Viikonloppu meni nopeasti, lauantaina olin Lidlin Grillimaisteriskabassa kisaajana. Ensimmäisessä erässä pakolliseksi määriteltyjä raaka-aineita oli naudan ulkofile, halloum, raaka chorizomakkara, creme fraiche, voi ja pekoni.. Valmistin naudan ulkofileen BBQ-vaahtokarkkikastikkeessa, halloumia mansikka -balsamicokastikkeella, chorizo-pekonipihvejä maustettuna tuoreella timjamilla ja ruskeasokeri-cremefraiche kastikkeella. Lisukkeena oli foliossa haudutettuja uusia perunoita, voita ja sipulia sekä maustettuja grillivihanneksia penonimuruilla. Aikaa kokkaukselle oli 30minuuttia, joka oli aika runsaanlaisesti. Tuomarit olivat innoissaan uusista ruokaiseoista ja keksivät huomautukseksi, että halloum oli hieman kuivaa.

Toisessa erässä, ts. Helsingin finaalissa piti käyttää lammasta, pulled porkia, creme fraichea, voita ja pekonia. Valmistin lammasta minttu-hunaja creme fraiche kastikkeella, pulled porkia pekonilla ja chili-suklaa kastikkeella, valkosipuliperunat uudesta perunasta folionyytissä ja grillattua hedelmäsalaattia (mansikoita ja persikkaa valkoviinietikka-sokerikaramellisoinnilla grillattuna). Nam, nam, NAM! Lammas meni liian kypsäksi ja toinen tuomari ei pitänyt porsaan ja suklaan liitosta, joten kisa katkesi siihen, lohdutuspalkintona tuli kuitenkin 4 kassia grillimaisterituotteita ja Lidlin lahjakortti. Jos jollakulla tulee halu kokeilla reseptejä, jaan ne mielelläni, Chili-suklaa pulled porkia teen varmasti uudestaan, kuten myös grillattua hedelmäsalaattia!

Tykötarpeita etsimässä..


Kisailun jälkeen mentiin Alppipuistoon chillailemaan kallioille ja fiilistelemään Elephunk tapahtumaa piknikin merkeissä. Hyvää seuraa, juomaa, evästä ja AURINKOA! Paloin hieman, eikä edes harmita! Tänään kävin Oittaalla, olin vedessä tunnin uimassa ja nauttimassa.. Mulle kesässä on yks tärkeimpiä asioita luonnonvesissä uiminen. 

Alpparipicknic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3