Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Happy Summer!

Vähän on blogi jäissä, mutta omaksi iloksenihan mä tätä taidan kirjottaa.. :D Saksan reissu oli ja meni, Rock Meets Classics oli aivan huippu! Ihmiset istui kuin tatit paikallaan, vaikka lavalla oli ALICECOOPERJUMALAUTA! Me hiippailtiin eturiviin fiilistelemään ihan pokkana..! Henukin on hakenut ainakin puolitosissaan töihin Saksaan Nürnbergiin oman alansa hommiin, tokihan mä mukaan lähtisin jos se paikka eteen tulisi, pitäis ehkä mennä sitten vähän kieltä opiskelemaan.. Saas nähdä.

Perisaksalainen Snizel!


Eturivistä napattu kuva! :)
 
Kevät ja alkukesä on mennyt tosi nopeesti. Kaikki lämpösemmät päivät on fiilistelty ulkona, käyty frisbeegolfia heittämässä ja oltu muuten paljon ulkona. Töissä teen edelleen ainakin toistaseksi aamuvuoroa arkisin, joskin poikkeuksena teen muutaman yövuoron tällä viikolla. Peruspalkalla pärjää ihan kivasti, mutta empä mä kieltäytynytkään kun näihin öihin pyydettiin. Venekin saatiin vesille muutama viikko sitten, oli mukava mennä sillä Suomenlinnaan syömään ja olemaan. Samalla reissulla koitettiin onkiakin, saatiin pari kämästä affenaa.

Cafe Regatta ja frisbeegolfin jälkeinen jätski :)


Cafe Bar Valimo Suomenlinnassa ja sunnuntain salaatti-/grilliruoat. NAM!
Synttäritkin oli toukokuussa, nyt oon taas vähän vanhempi ja viisaampi. Sattui onneksi mukava ja lämmin päivä, oltiin meillä grillailun ja pihapelien merkeissä. Oon huomannut, että viime aikoina synttäritkin on jotenkin menettänyt merkityksensä, kun ennen ne oli oikeesti syy kreisibailuihin. Nyt se on vaan yks illanvietto ystävien kanssa. Sitä se ikä tekee.

Synttärigrillailuja
 
Nti Kesäheinä
 
Pidin viikon kesälomaa juhannuksesta lähtien ja juhannuksen vietin kaverin kanssa lontoossa. Yövyttiin Stratfordissa Viking Hotellissa, jota kyllä suosittelen budjettimatkaajalle. Hotellilta on hyvät kulkyhteydet undergroundille 86 ja 25 busseilla tai sitten voi kävellä noin 15 minuuttia. Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja halpaan huonehintaan sisältyi myös perushyvä aamiainen (leipää+leikkeleitä, muroja, jogurttia, mehua, kahvia, teetä...). Käytiin paljon ostoksilla etenkin Oxford Streetillä ja Piccadilly Circuksessa. Matkan kohokohta ainakin itselleni oli Her majestys Theatressa esitetty Phantom of the Opera. Kylmät väreet kulki selässä heti kun musiikki alkoi soida ja se koko musikaali oli U-P-E-A! Kävästiin myös Namco Fun parkissa, thamesin varrella ja lontoon puistoissa. Työkaverin suosituksesta vierailtiin myös Highgaten hautausmaalla, jonne on haudattu esimerkiksi Karl Marx. Muutaman päivän ehdin lontoosta tultua olla vanhempien täyshoidossa Uimaharjussa. Kävästiin Neitikoskella sukeltamassa uistimia. vesi oli tosi kylmää ja näkyvyys huono, joten jäi saaliskin vähän laihaksi. Retkeiltiin myös Ukko-Kolin jylhissä maisemissa yhtenä päivänä..

 
 
Ukko-Kolilta
 
Tänä vuonna on viileydestä huolimatta päässyt aika mukavasti sukeltelemaankin. Ollaan käyty vaan Räyskälässä, Iso-Melkuttimella, mutta paikka on suht lähellä ja mukava sukeltaa. Ilmeisesti viileyden vuoksi siellä näkee nyt paljon elämää matalammalla. Mateita, rapuja, ahvenparvia ja särkiparvia on nähty joka ikinen kerta! Ja hauki, kerran. Nyt meen Aquaworldin järjestämälle AOWD kurssille 15.7 ja siihen liittyvät sukellukset on saman viikon viikonloppuna. Pelkään kuollakseni, että syvemmälle mennessä palellun mun märkäpuvussa! :D Syksymmällä ollaan mietitty, että jos lähtis Viroon Rummuun sukeltamaan uponneeseen vankilaan. Tulipas pitkä postaus, ehkä pitäis useammin kirjotella! :)
 Ennen sukellusta..

.. Sukelluksen jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3