Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Crazy Color!

Vapaa viikonloppu, tuo ihmeellinen kummajainen meikäläisen maailmassa, on takana. Ens viikko on aika rankkaa, jos työvuoroja kattoo, mut.. Seuraavakin viikonloppu on vapaa!

Perjantaina käytiin ukon kanssa Stone's gastropubissa, ihan vaan, että meikäläinen saa Ginger Joe inkivääriolutta. Suorastaan jumalten nektaria, aika limumainen kyllä, mutta NAM <3 Sitä ei vaan tuppaa saamaan mistään kaupasta, alkosta saati edes baareista! Otin noi liekehtivät viikset teemaiset korkit mukaan ja teen niistä vielä jotain.. kaunista? 




Lauantaina ei kaikista lupauksista huolimatta sää ollut paha, joten nenä suuntasi Korkeasaareen. Hauskaa, kun immeiset valitti, että eläimet on piilossa ja nukkuu. Useille kissaeläimille ainakin lämmin + päiväaika tarkottaa lepoa. Naureskeltiin itekkin, että pitää hakea lippurahat takaisin, kun eivät pidä siellä kuin tyhjiä häkkejä :D Sit oli lapsia sillai "yhyy, en päässy paijaa tiikeriä" niin niiden äiti innostuneena ilmotti lapsille, että kattokaa ku tossa juoksee orava ja saikin lapsensa tyytyväisiksi.. Illalla oli sitten jo vilakka, mutta hinkusin uimaan. Oittaalla sellanen kilometrin uintilenkki 18'c vedessä teki kyl hyvää.

Tänään eksyttiin keskustaan kattelee sivusilmällä, mitähän sitä löytys.. Espritiltä paita 6,9€ (alkup. hinta 27€), Carlingsilta heavy-ankkapaita 7,45€ (puoleen hintaan) ja aurinkokaupasta olin hakemassa haaremihousuja. Koitinkin, mutta ai kamala, miltä ne näytti päällä! Bongasin -50% hyllyltä jotku hassut pussihousut ja rakastuin. Projekti hiustenvärjäys (kirkkaanpunaisesta hopeaan) kun Cyberissä oli Crazy Color sävyteshampoot halpoja. Koitin jo yhen värjäyksen, tulos aika heikko, nyt sitten toinen värjäys heti perään. Tästä tulee varmaan liila! Steakhousen wieninleikkeet oli hyviä ja ostin vielä junaa ootellessa Baklavaa sekä salt &vinegar sipsuja kotiin. Carlingsilta foorumista sai kaivarille ilmasia drinkkilippuja á 10€ ja sisäänpääsyjä ens lauantaille á 10€. Sain (otin) 10 kpl! :D :D

Tavoitteena tämä.. :>
PS. Tokasta värjäyksestä tukasta tuli sellanen, kun halusinkin, eli ei enää keltaisuutta ja tukka taittaa hopeaan. Mi likes <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3