Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Uusin löytö, Williams Ginger beer löytyi Stockmannin herkusta mukaan viikonloppuna :) Se erosi aiemmin maistelluista kovasti, siinä oli oikeasti myöskin humalainen oluen maku mukana, prosentteja oli 3,5%! Inkivääri maistui vahvasti, muttei liian, pidin. Vaahtosi kovasti, kun kaatoi tuoppiin. Ostan toistekkin, luulen.

Viikonloppu oli vapaa ja perjantaina R&M tuli meille käymään. Ukko oli alpparissa jotain musaa kuuntelemassa, mutta mä jäin kotiin, kun oli jotenkin hömppä olo. Chillailumeininkiä se oli, mut jaksoipahan sitte lauantaina kävästä keskustassa. Kävästiin Senaatintorin kautta Kauppatorilla syömässä muikkuja ja ostettiin kotimainen, käsintehty fileointipuukko, koivun mahlasta tehtyä juomaa, mansikoita ja herneitä. Osteltiin viikonloppuna Stockan herkusta juustoja ja herkuteltiin. Meidän makuun on Glouchester, Goudat, Tuorejuustot ja Brie. Ostettiin kans jotain Tuhkassa pyöriteltyä vuohenjuustoa, joka kaikkea odotettua vastaan oli NAM! Briejuusto, hunajameloni, mansikat ja päärynät oli jälkkärinä aikasta hyvää.. :) Sunnuntaina kävin elämäni ekaa kertaa frisbee golffaamassa Meilahdessa ja tykkäsin. Mun pisteet oli jtn +30 (Ukolla + 11), mut hei, eka kerta.. 

Henu osti itellensä pyörän sunnuntaina, kun oltiin menossa kaverille saunaan ja uimaan. Ihgan kiva, 600cc Yamahan pyörä. Sellai vihree :> Vapaasta viikonlopusta oli sit seurauksensa ja nyt oonkin jossain keuhkotaudissa. Yskin, kun oisin vetäny kartsan röökiä tuntiin ja se yskitty lima on sellasta limevihreetä ja maistuu pahalle (TOO MUCH INFORMATION!) Kuumettaki olis.  MUT HEI! Olipahan aikaa ettiä lentoja kesälomalle, kun mennään miehen vanhempien luo Tukholmaan: 2 henkilöä, menopaluu = 114€ !!

Kissat voi hyvin. Hulda on saanut painoa ja painaa nyt 2,6kg ja Lotan pennut voi paksusti. Ne on viisviikkosia ja osaa käydä astialla ja syö ihan itse kupista vauvanappulaa, vauvaruokaa, raakalihaa... Muut kissat on saanut pidettyä tyytyväisinä, kun sään salliessa ne on päässeet Henun rakentamaan "kissahuoneeseen", eli parvekkeelle :)

Lotta ja Lotan lapset

Hulda & Rölli

Kissojen huone, eli meidän parveke



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3