Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012


Mun kesään kuuluu uiminen luonnonvesissä, heti kun ei verenkierto tyssää, kun sinne menee. Tänä vuonna heitin talviturkin heti vapun jälkeen, vesi oli Otalammessa jotaki +16 astetta. Itä-Suomessa, Pielisjärvessä vesi oli juhannuksen jälkeen +17 astetta, sielläkin tuli uitua. Vaasassa merivesi oli 15-16 astetta heinäkuun alussa, siellä oli hyvä peseytyä saunasta tullessa :) Kun vedenlämpö on siinä + 18 astetta, voin käydä uimassa jo pidempääkin lenkkiä. Alhaalla on kuva Oittaan uimarannalta Espoosta, jossa tykkään käydä uimassa lenkin. Liloilla nuolilla on merkitty yksi uimareitti, karkeesti arvioisin tuolle merkitylle matkalle tulevan pituutta 900m googlemapsin mittasuhteiden avulla, mutta verraten tohon toiseen uimareittiin luulen, että se matka on ehkä pidempi? Pinkki uimareitti on lähes saman pituinen edes takas uidessa ja se on mitattu Sports Tracer sovelluksella. Laitoin lippalakin alle minigrip pussissa iPhonen ja lähdin uimaan. Matkaa tulee 740m. Tällä viikolla kävin Oittaalla kolmisen kertaa uimassa matkaa.

Nuo pallurat ovat siis lähtö / paluu pisteitä. Lähden yleensä aina samasta kohtaa rantaa uimaan.
Kissinpennut kasvaa hienosti, niiden paino keikkuu nyt 600gr molemmin puolin. Yksi tyttöpentu kuitenkin kasvaa muita huomattavasti hitaammin. Muiden ollessa tuota painoluokkaa se painaa n 450gr. Juttelin kasvattajan kanssa ja aika näyttää, onko se vain muita hitaammin kasvava pikku rääpäle, vai onko sillä ehkä vikaa sisäelimissä, joka hidastaa kasvua.. Hulda sai "lankareaktion" itsesulavista tikeistä steriloinnin jälkeen, sillä tuli herneen kokoinen mätäpaise leikkuukohtaan. Se rauhoittui, kun laitoin siihen Betadinea pari päivää ja kun sain poikkastua ja poistettua tikkilangan jämät haavalta. Haava siis on jo ummessa, eli ei ole vaaraa ,että se revähtäisi auki.. :)

Mun lemppari kissanpennuista. Sottapyttynä :)

Kaik yhes koos!


NOMNOMNOM

My fave <3
Vielä voisin mainita, että voin alottaa kesäloman kolmen viikon kuluttua kepein mielin! Sain opinnäytetyön siihen malliin, että opponoijat saavat sen nyt lukea ja kommentoida ja samaten hoitotyön lehtorit ja työelämän tilaajat. Oon niiiiin helpottunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3