Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

I need some rest!

Kolme viikkoa lomaa takana, tuntui ekan työyön jälkeen, kun ei olis missään ollutkaan.. Toisen yön ratoksi, taidan kuitenkin muistella, mitä lomalla tapahtui... Luojan kiitos, että on vielä yksi loma odottamassa elokuun puolivälistä alkaen!

Loma alkoi osastomme kesäjuhlilla aurinkoisessa säässä hyvän ruoan ja kivan seuran siivittämänä. Viiniä tuli juotua, suoraa nviinipöntön pussista. Sillai sitten. Lähdin Uimaharjuun vanhempien luokse lataamaan akkuja itikoiden ja kylmyyden syleilyyn. Pielisjärven vesi oli jotain 17 asteista ja tuntui helvetin kylmältä, kun tuuli ja satoi kaatamalla. Varpaat puutui ja sormia pisteli. Uitava oli, sainhan sentään broidinkin veteen kaveriksi. Itikoita oli niin, että ilmassa leijui mustia "täpliä" jotka olivat itikkaparvia <3 Innostuin uudestaan siemenhelmiaskartelusta, jota harjoittelin jo joskus teininä. Kummasti ne kädentaidot vaan pysyy tuolla jossain tallessa :)

Uimaharju kartalla
Uimaharjusta ehdin päiväksi kotiin, niin siellä oli Lotta valmiina synnyttämään. 21.7. meille syntyi aamuyöstä viisi kissanpentua, joiden syntymää valvoskelin koko yön. Kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Pentue on neljäs, joka meillä nyt syntyi. Kuten kuvasta näkyy, kaikki olivat syntyessään AIVAN samannäköisiä. Ratkaistiin niiden tunnistaminen kynsilakalla; jokainen sai vasempaan etukynsirivistöön eriväristä lakkaa. Myöhemmin värityskohdaksi siirtyi hännänpää.

Pennut 1 vrk
Synnyttyään pennut jäivät ystävän hoimaan ja pääsimem itse viettämään kaveriporukalla juhannusta Kemiöön. Telttailimme ekan yön saaressa, joka oli suuri kallio puisevalla maisemalla. Kävin kerran uimassa, merivesi oli sielläkin kylymää! Sää muuttui seuraavana päivänä sateiseksi, päädyimme pois saarelta päämökille nukkumaan vanhaan saunaan, jossa oli lepakoita.. Ehdittiin kalastamaankin ennen lähtöä ahvenia ja hauki! Vietin muutaman päivän kotona, kävin shoppailemassa alemyynneissä ja sitten jatkui matka Vaasaan mökkeilemään.


Vaasassa kaikki ei mennytkään ihan putkeen, kun perjantaina piti jo päästä saareen. Veneen akut päättivät tiltata, joten päädyttiin baariin Vaasassa miehen veljen + vaimon kanssa. Solia, Tequilaa, Solia, Tequilaa.. Sunnuntaina päästiin saareen. Mies opetti virvelöimään ja perkaamaan haukia, joita kalasti. Pikkukaloja olen toki osannut perata nuoremmasta asti. Hauet muuten sätki ihan perkeleesti! Uimaankin pääsi, saunasta suoraan mereen (+16c).. Siellä mökillä on tapana, että saippuoidaan ittensä saunassa ja juostaan sitten mereen huuhtomaan ne pois! :D Ilma mitä ihanin, mutta kamala tuuli! Lähtöpäivän lähestyessä ilma kaunistui entisestään ja lähestyvä työrupeama alkoi.. ahdistamaan. Paloin myös tuolla reissulla kunnolla, jopa korvanlehdestä lahtee nahka! Vaasan reissumme mahdollisti ystävä, joka asui meillä koko sen ajan, kun olimme pois kotoa.

Vaasassa, ekaa kertaa virvelillä :)
Kotiinpaluu tuntui ankealta, etenkin kun piti lähteä melkeimpä heti yövuoroon. Järkytyin, miten merivesi ja aurinko oli vaalentanut mun tukan johkin lohen punaiseksi kirkkaasta sellaisesta! Kaiken kaikkiaan loma oli just sellainen, millainen loman kuuluu olla. Vaikkei miehellä vielä lomaa ollutkaan, sai se vähän vapaata töistä kuitenkin. Suomen kesä on kaunis ja vähäluminen <3 Hulda, meidän levkoi, on toennut taudistaan hienosti ja antibioottikuurikin loppui vasta. Painoa se on saanut tulotilanteesta + 800gr, joka on ihan mukavasti sen kokoiselle 8kk kissalle (nykypaino 2,6kg)



Kissanpennut 3vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3