Sivut

torstai 15. syyskuuta 2011

Little bit of light

Tänään on jo parempi olo, johtuuko se Panacodeista vai riittävästä unesta, jää arvauksen varaan.. Eilen illalla saatiin miehen kanssa inspis lähtee kävelylle illalla. Ulkoiluvaatteet päälle ja ulos niin tsädäm, siellä sato kaatamalla. Siitä huolimatta käveltiin parin kilometrin "lenkki". Sit röhnöttiin soffalla ja kahteltiin leffaa kissojen kanssa.

 Tänään sain jonki innostuksen ja siivosin. Ihan vapaaehtosesti. Siivosin kyl vaan meidän elukkahuoneen asukkien kodit ja pyykkäsin, mut silti. Siivoomisesta tekee sata kertaa vaikeempaa, kun kaikki viis kissaa tahtoo auttaa mammaa. Kun laitat oven kiinni, aina joku on luikahtanut takasin huoneeseen tai sit ne hyppii ovenkahvaan, kunnes se sitten aukeaa. Kissat niin tykkää noista matelijoista. Veikko-varaani oli oman terraarionsa siivouksen ajan kylppärissä suihkussa, siellä se onnellisena paljussansa oli suihkun alla. Kissatkaan ei sinne mennyt, vaikka ne yleensä suihkuun tulevat, mut kovasti ne autto terraarion siivoamisessa..

Pyykit narulle ja josko sitä (jo nyt) söis jotakin aamupalaa. Ukkokin ilmotti, että on tulossa koululta kotiin piakkoin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Can I Haz a Cheezeburger? <3