Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Rrrraaaahhh!

Olo alkaa helpottamaan sairastelun jälkeen. Nenä vielä vuotaa ja limasuutta riittää, mut muuten vointi on aikasta hyvä. Viikonloppukin meni niin nopsaa, et melkein harmittaa. Perjantaina suunnattiin sienimettälle, kun oli kiva ilma. Kykittiin siellä 2,5h ja saaliiksi saatiin noin 20 litraa sieniä! Poimittiin vaan kanttarellit, mustatorvisienet ja suppilovahverot. Njam <3 Vielä kun joku ihana tulis ja laittais ne pakkaseen. Nih.

Lauantaina kävästiin ukon kanssa Tallinnassa, oli reissu varattu jo monta viikkoa sitten, kun tiesin sen olevan mun vapaa viikonloppu kolmen viikon jälkeen. Lähettiin katajanokalta 11.30 ja oltiin Tallinnassa jo kahelta. Laivamatka meni mukavasti tuopin ääressä ja pelikoneita ruokkien. Perillä käytiin perussetti kiertämännä; vanhakaupunki, pari käsityökauppaa ja syömässä. Rimistä napattiin mukaan kuivalihoja ja juustoja :> Alkopörssi tuli kanssa tsekattua kunnolla ja ostettiin sieltä talven varalle juomisia tuliaisiksi kotiin. Mukaan tarttu kolme keissiä kaljaa, siiderilava, paffilootaviiniä, muutamia irtonaisia juomamaistisia, litra Tequilaa ( <3!), Piña Coladaa ja banaanilikööriä. Josko noilla selviäis. Ja salmaria, of course! Kotona oltiin koko urakan jälkeen 22:30 ja röhnöttiin kattomassa leffaa, joku pääsiäisanimaatio HOP tuli kahottua. Kiva reissu after all :)

Tänään... tehtiin pitkän kaavan kautta kävelylenkki. Kierreltiin pitkin metsiä ja mantuja Kannelmäkeen ja sieltä ankkalammen kautta takas kotiin. Ehkä 5-6 kilsaa tuli kaikkiaan talsittua, joka on meikäläiselle aikasta hyvin. Ankkalammella syötettiin sorsilel leipää, mikä me oikeestaan niille käytiin kaupasta hakemasta <3 Sorsat on <3 Jaloissa tuntuu kävely sienimetässä, reippailu Tallinnassa ja kävelyretki kotikonnuilla, mut ei se haittaa!

ulkoilua kotikonnuilla Helsingissä :)
Just värjäsin tukan ja siinä värin vaikuttaessa YRITIN tehdä vähän näpärilyhommia, nyt kyseessä "rintakukat" joihin tulee cernit massasta muotoiltu kissa. Tokihan meidän viisi armasta lasta halusivat kaikki auttaa sillä seurauksella, että jaksoin niitä puolitoista tehdä. Se puolikas, kun viimeistelyommeltaessa kissa puri langan poikki, enkä jaksanu enää pujotella lankaa ja alkaa alusta. Ne niin kovin auttoi mammaa... Alla kuva väkerteistä. Ja tukka on syväkastanjanruskea. Huomenna alkaa työharjoittelun 2. osio lastentautienosastolla, 4 viikkoa sitten sitä. IIK! Mä en tiedä lapsista noin niinkuin.. mitään? No, mut onneks mä olen o-p-i-s-k-e-l-i-j-a. Nih.

Korviksia, rintaneuloja ja rintakukka :>

3 kommenttia:

  1. Moikka ja kiitos tosi ihanasta kommentistasi blogiini! Toivottelinkin jo siellä vastauksena tsemppiä. Ja todella suloisia kisuasioita olet väkerrellyt, voi kun omatkin kädentaidot riittäisivät joskus johonkin. :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista, teen noita koruja pientä korvausta vastaan myös muillekin toivotuilla väreillä ja cernit massahan taipuu muotoon mihin hyvänsä... ;)

    VastaaPoista

Can I Haz a Cheezeburger? <3