Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

so. sick.

Aina vaan flunssa jatkuu. Vaikka se on "vaan" flunssaa, niin tsiisus et oon kipee! Tää alko jo pari viikkoa sitten, mut aattelin et ihan tavallinen lentsu se vaan on. Sit nous kuumetta viime viikolla ja jäin työharjoittelusta pois. Palasin tänä maanantaina töihin ja jouduin eilen soittamaan, että en taaskaan tule, kun kuume nous eikä ääni, saatika henki tahtonu kulkea. Loppuarviointiin kuitenkin menin sovittuna ajankohtana, mut ennen sitä kävin lääkärissä. Lääkäri totes, et jos oireet jatkuu vielä ens viikolla (yskä, limasuus ja kuumeilu) niin epäilee, et se on keuhkoputkentulehdusta. Nice.

Ehk eniten suututtaa se, ettei opiskelijana "uskalla" olla työharjoittelusta pois. Loppuarvioinnissa ohjaava opettaja sanoi, et tunti tunnista korvataan poissaolo. Muuten harjoittelu on kuulemma sujunut hyvin ja ongelmitta, sain paljon kehuja. Panacod-huuruissa koitin olla skarppina ja vastailla kysymyksiin harjottelusta ja blah. Nyt lepäilen loppuviikon ja murehdin tunteja vaikka ens viikolla.

Lähtee muuten laihdutusprojekti hyvin käyntiin, kun ei oo moneen päivään maistunut kun kuumat juomat ja kurkkupastillit.. :D Lähtöpaino oli 1.9. murskaavat 114,6 kg ja nyt on paino 111,9kg ^^ Aattelin noin niinkun jatkossa panostaa liikkumiseen ja jättää naposteluita pois. Normaalia kotiruokaa tulee syötyä, eikä mäkkisafkapaskaa tuu kovin usein "nautittua". Mie niin makean perään oo, paitti salmiakin, mut sipsut on NOMNOMNOM <3 Alkoholia kuluu harvemmin, mut kerralla menee palion. Huolimatta isosta koosta, en nyt puhu hurjasta 163cm pituudesta, niin miun kunto on ihan kohtalainen. Jahka tästä taudista tervehdyn niin kloori tuoksuu tukassa toivottavasti sen 2-3 kertaa viikossa. Uiminen on kivaa! Sit on vielä toi ukkokulta, joka tsemppaa ulkoilemaan. Ja sienimettäänki pitää mennä! Nih! Kolesteroli ja verenpainearvot on ihanteet eikä polvet pauku, olis vaan kiva olla vähän sutjakampi tyttö. Ylipainoa on ollu noin niinku aina, mut en aatellu palata siihen massiiviseen +120kg enää ikinä. Siis ikinä.

Nyt kissa kainaloon ja nettibingoa pelaamaan. Mus <3

1 kommentti:

Can I Haz a Cheezeburger? <3